Workshop Burlesque

Verleidend & Sensueel

Korsetten, veren en sexy kousen, burlesque is de kunst van het verleiden met een vintage tintje. Burlesque is dé workshop voor jouw vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje! Je boekt deze workshop al vanaf €22,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Workshop

Het is optioneel om de workshop te starten met het uitzoeken van een bijpassende outfit zodat jullie gelijk in de juiste sfeer zijn. Tijdens de workshop leren we jullie een sensuele burlesque choreografie waarin we lekker over de top sexy mogen zijn en vooral ook heel veel plezier hebben. Er is uiteraard de mogelijkheid om de dans op video te zetten en aan het einde maken we een leuke groepsfoto.
Duur: 1,5 uur

Locatie

Volg de workshop in onze studio in Harderwijk of boek een workshop op locatie. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn waar we mee samenwerken, deze zijn te huren met oog op de beschikbaarheid. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Wat burlesque nou extra leuk maakt is de sexy outfit; een goed stel hakken, hoge kousen, korsetten, boa’s, waaiers etc. Breng gerust je eigen outfit mee of maak gebruik van de kleding die wij in de studio hebben. De juiste outfit helpt om in de verleidings-sferen te komen waardoor de dans je nog gemakkelijker afgaat, maar voel je vooral niet verplicht. Wij willen vooral dat jullie je comfortabel voelen en plezier hebben.