Paaldansen

Tijdens onze paaldanslessen leer je sierlijk en elegant draaien, maar ook stoere power moves. Paaldansen geeft zelfvertrouwen en het leert je om de kracht van je eigen lichaam te waarderen. Leeftijd maakt niks uit, iedereen kan leren paaldansen!

Niveaus

Beginners 1:
Start bij de basis en leer alles wat je nodig hebt om de paal in te komen. Van draaien tot hoofdstanden en van mooie shapes tot zelfs al wat trucjes ondersteboven. We helpen je om te vertrouwen op je lichaam.

Beginners 1+2:
In deze les leer je wat moeilijkere basis moves en ga je nog meer kracht opbouwen. Ook zullen we meer oefeningen achter elkaar gaan plakken zodat je combinaties kan gaan maken.

Beginners 2 + Intermediate 1:
Heb je de basis onder de knie? Dan is deze les perfect voor jou. Hier gaan we aan de slag met uitbreidingen en variaties op de tricks die je al kent. Ook starten we met voorbereidend werk voor de gevorderde les.

Mix: 
Alle niveaus zijn welkom in deze les. De oefeningen hebben altijd beginner en intermediate variaties.

Mix Intermediate+:
Dit is een les voor intermediate en hoger. Veel opties, variaties en mogelijkheden voor verschillende niveaus. De focus ligt op leuke nieuwe combo’s ontdekken, gekke moves uitproberen en persoonlijke begeleiding.

Lees hier meer over onze niveaus en wat je gaat leren in onze paaldans lessen

Flow Fundaments

Een flow choreo bestaat uit verschillende elementen en de mogelijkheden zijn oneindig. In deze les gaan we aan de slag met al deze toffe moves, overgangen en sierlijkheid. Van head rolls tot body rolls en shoulder stands tot leg waves. Een beetje sexy, een beetje stoer en vooral een zelfvertrouwen in je eigen kunnen. Het fijne aan deze les is dat we niet werken aan een choreografie, maar echt focussen op de fundaments. Ontwikkeling en uitdaging voor alle niveaus.

Flow Choreo

Dansen, dat is precies wat we in deze les gaan doen. We werken aan een choreografie op muziek, mooie overgangen en zelfvertrouwen in beweging. Het doel van deze les is om te dansen zonder verwachtingen aan jezelf te stellen zodat je vrij kan bewegen en je lekker in je vel voelt. Een mooie aansluiting op de Flow Fundaments. We werken in blokken van vier weken, elk blok heeft een ander thema. Denk aan chair, floor, pole, high heel etc. Eén ding is zeker: feeling fierce, fabulous and feminine!

Kleding Advies Flow

Kniebeschermers zijn een must, hakken zijn optioneel.

Tip: hakken en een mooie outfit dragen enorm bij aan hoe je je voelt tijdens deze les.
Maar zoals je van ons gewend bent, niks moet en alles mag. Doe vooral waar jij je goed bij voelt.

Hoe ziet een les eruit?

We starten met een algemene warming up en aansluitend een stukje krachttraining in de paal. Daarna gaan we door met wat draaien, nieuwe tricks en combo’s. We sluiten de les af met een cooling down.

Locatie

We hebben 6 palen en plek voor 12 mensen.

Kleding

Wij vinden het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen, dus trek (sport) kleding aan waar je gemakkelijk in kan bewegen. Daarnaast is grip essentieel tijdens het paaldansen. Draag een korte broek, geen sierraden, gebruik geen bodylotion dezelfde dag en neem een (hand)doekje mee.