Paaldansen

Tijdens onze paaldanslessen leer je sierlijk en elegant draaien, maar ook stoere power moves. Paaldansen geeft zelfvertrouwen en het leert je om de kracht van je eigen lichaam te waarderen. Leeftijd maakt niks uit, iedereen kan leren paaldansen!

Niveaus

Beginners 1:
Start bij de basis en leer alles wat je nodig hebt om de paal in te komen. Van draaien tot hoofdstanden en van mooie shapes tot zelfs al wat trucjes ondersteboven. We helpen je om te vertrouwen op je lichaam..

Beginners 1+2:
In deze les leer je wat moeilijkere basis moves en ga je nog meer kracht opbouwen. Ook zullen we meer oefeningen achter elkaar gaan plakken zodat je combinaties kan gaan maken.

Beginners 2 + Intermediate 1:
Heb je de basis onder de knie? Dan is deze les perfect voor jou. Hier gaan we aan de slag met uitbreidingen en variaties op de tricks die je al kent. Ook starten we met voorbereidend werk voor de gevorderde les.

Intermediate + Gevorderd:
Paaldans is een sport die zich maar blijft ontwikkelen; in deze les komen de nieuwste tricks en combo’s voorbij. Flips, jump-outs en ayesha’s in overvloed. Oneindige combinaties en variaties! 

Mix: 
Alle niveaus zijn welkom in deze les. De oefeningen hebben altijd beginner en intermediate variaties.

Spinning & Flow

Tijdens deze les ligt de focus meer op het ‘dans’ element van paaldansen en leer je choreografie en floorwork. Soms elegant en sexy en soms juist fun en stoer. Daarom mag je ook altijd zelf kiezen of je op hakken meedoet of blote voeten, het gaat erom dat jij je goed voelt.

Onze palen kunnen op ‘spinning’ en ‘static’. Spinning betekent dat de paal meedraait – het lichaam en de paal draaien samen rond – en dit geeft vooral een mooi effect met een choreografie. Static betekent dat de paal vast staat – het lichaam draait om de paal – en dit gebruiken we in onze reguliere lessen.

Hoe ziet een les eruit?

We starten met een algemene warming up en aansluitend een stukje krachttraining in de paal. Daarna gaan we door met wat draaien, nieuwe tricks en combo’s. We sluiten de les af met een cooling down.

Locatie

Locatie Wezep heeft 5 palen en plek voor 10 mensen.
Locatie Harderwijk heeft 6 palen en plek voor 12 mensen.
Klik hier voor meer informatie over de locaties

Kleding

Wij vinden het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen, dus trek (sport) kleding aan waar je gemakkelijk in kan bewegen. Daarnaast is grip essentieel tijdens het paaldansen. Draag een korte broek, geen sierraden, gebruik geen bodylotion dezelfde dag en neem een (hand)doekje mee.