Workshop Sexy Pole

Sexy, Sassy en Fierce

Sportief paaldansen maar dan met een sexy sausje. Sta helemaal in je kracht tijdens deze Sexy Pole Workshop. Laat je wegblazen door een sexyness waarvan je niet had gedacht dat je het in je had! Je boekt deze workshop al vanaf €22,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Workshop

We starten de workshop sexy pole met een warming up gericht op vloeiende bewegingen zodat jullie gelijk in de juiste sfeer komen. We leren jullie een stukje dans aan met de paal en op de grond. Dit is uiteindelijk te combineren in één choreografie. Er is uiteraard de mogelijkheid dit op film te zetten. We eindigen met een leuke/sexy groepsfoto en cooling down.
Duur: 1,5 uur

Locatie

Volg de workshop in onze studio in Harderwijk of boek een workshop op locatie. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn waar we mee samenwerken, deze zijn te huren met oog op de beschikbaarheid. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Om gelijk goed te beginnen is een sexy outfit aan te raden. Mooie hakken, kanten tops etc. Maar het allerbelangrijkste is dat jullie je comfortabel voelen. Dus trek vooral iets aan waar jullie je fijn bij voelen en lekker in kunnen bewegen. Kniebeschermers zijn aan te raden, maar niet niet noodzakelijk.