Workshops

 

Een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of gewoon een leuke activiteit met vriendinnen? Maak er een succes van met een van onze workshops! Met deze workshops zijn jullie verzekerd van hilariteit, plezier en gezelligheid.  Dit kun je natuurlijk het beste onthouden door alles zelf op film te zetten.

Zijn jullie wensen net iets afwijkend dan de aangeboden workshops? Uiteraard is een geschikt programma op maat mogelijk in overleg. Dansstudio Diance heeft een paar vaste en variabele locaties in Wezep, Harderwijk, Apeldoorn, Zwolle en Lelystad. Tevens behoren workshops op uw eigen locatie tot de mogelijkheid omgeving Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Harderwijk, Kampen, Zwolle en Lelystad. De gewenste workshop kan geboekt worden wanneer het jullie uitkomt, met kijk op beschikbaarheid natuurlijk. Workshops kunnen in overleg zowel doordeweeks als in het weekend gereserveerd worden. Klik hier  voor contact.

vrijgezellenfeest uitje

De workshops zijn vanaf 6 personen en maximaal 20 personen. Aantal kan in overleg afwijken. Houd er rekening mee dat er ook voor kijkers (degene die liever niet meedoen) een kleine bijdrage wordt gevraagd dus geef dit graag van tevoren even aan.

TIP! Een spannend setje voor bijvoorbeeld de vrijgezel of de jarige? Om diegene extra in het middelpunt te plaatsen.

 

Dansstudio Diance biedt de volgende workshops aan:

Workshop Paaldansen!

Workshop Burlesque!

Workshop Sexy pole

Workshop Twerken

Workshop Aerial Silks

Combi Workshop!

*Workshops kunnen in overleg ook op locatie geboekt worden. Omgeving Zwolle, Nunspeet, Harderwijk, Apeldoorn, Lelystad maar kan ook verder in overleg. Voor meer informatie stuur een mail naar info@dansstudiodiance.nl

Agenda:


Kerstvakantie rooster:
28-12-2018 19:30-21:30
Paaldansles Locatie Wezep
2-1-2019 19:30-21:00
Paaldansles Locatie Harderwijk
3-1-2019 19:00-20:00
Aerial Combi Locatie Wezep
3-1-2019 20:00-21:30
Paaldansles Locatie Wezep


08-01-2019 Gratis proefles paaldansen voor beginners!
Dinsdag 8 januari 19.30 locatie Harderwijk.
Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:

Workshopdag editie 10!
Verschillende workshops zullen er worden aangeboden. Verwacht februari 2019. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie.

Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl