Combi Workshop

Kan je niet kiezen?

Maak een combinatie van twee verschillende workshops voor dubbel plezier! Bij een combi workshop kies je twee verschillende workshops uit ons aanbod en daar maken wij dan een onvergetelijk uitje van. Alles is te combineren, dus laat vooral jullie wensen aan ons weten. Je boekt deze workshop al vanaf €37,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Workshop

We beginnen de combi workshop altijd met een warming up aangepast op het thema dat jullie hebben gekozen. Vervolgens leren we jullie de basis technieken, mooie moves en/of een stukje choreografie. Er is altijd de mogelijkheid om een filmpje te maken. We sluiten af met een cooling down en een groepsfoto.
Duur: 2 uur

Locatie

Volg de workshop in onze studio in Harderwijk of boek een workshop op locatie. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn waar we mee samenwerken, deze zijn te huren met oog op de beschikbaarheid. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Het kledingadvies is per workshop verschillend. Klik op de naam van de workshop om het kledingadvies te lezen.
Paaldansen, Sexy Pole, Twerken, Aerial, Burlesque.