OVER

Dansen bij Diance is de perfecte combinatie van dansen, elkaar aanmoedigen, voor ieder wat wils, zelfvertrouwen kweken en plezier hebben. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring waardoor wij de benodigde kennis hebben om iedereen een veilige begeleiding te bieden.

Een plek waar je je veilig, sterk, sexy en vrij kan voelen. Samen dansen, elkaar aanmoedigen, nieuwe dingen leren en juichen om elkaars successen; dat is Dansstudio Diance

Paaldansen Harderwijk, Paaldansen Wezep, Paaldansen Ermelo, Paaldans lessen, Twerk Zwolle
Paaldansen Harderwijk, Paaldansen Wezep, Paaldansen Ermelo, Paaldans lessen, Paaldans Zwolle

Ons team

Diane Krijger

Diane Krijger

Eigenaresse en oprichter Dansstudio Diance | Alle lessen

Onze deelnemers

Roos

Wat ben ik ontzettend blij dat ik nu ongeveer 2,5 jaar geleden de stap heb durven nemen om een proefles paaldansen te boeken bij Dansstudio Diance. Doodeng vond ik het en met klamme handjes van de zenuwen ging ik erheen. “Kan ik dit wel, ben ik niet te zwaar, ben ik wel lenig genoeg, zullen ze me niet uitlachen en wat zullen andere mensen wel niet van me denken?” Allerlei doemgedachtes gingen er rond in mijn hoofd, tot ik binnen kwam en de les begon.

Nu ruim twee jaar verder heb ik veel geleerd over de sport, over mijn lijf, maar voornamelijk over mezelf. Ik ben verwelkomd in een warme groep prachtige, lieve en super sterke vrouwen. Vrouwen die elkaar helpen, aanmoedigen, samen lachen, maar ook samen menig frustratie delen en uiten. Ik heb zo veel nieuwe mooie vrouwen leren kennen, die me allemaal op hun manier een stukje sterker hebben gemaakt. Het samen beoefenen van deze unieke, uitdagende, maar vooral gewoon super toffe en leuke sport is iets wat ik nooit meer wil missen.

Elke blauwe plek is een herinnering aan het overwinnen van iets nieuws, alle dagen spierpijn zijn een herinnering aan het werken aan mijn lijf en aan mezelf, maar het meest zijn het herinneringen aan heerlijke momenten met geweldige powervrouwen om me heen.

Bedankt voor een tweede thuis en een plek om mezelf te zijn!
X Roos

Jannemieke

Na verschillende sporten geprobeerd te hebben, had ik de moed opgegeven om iets te vinden dat bij mij past. Tot ik door een vriendin getipt werd om aerial te gaan proberen bij Dansstudio Diance. Dat was een schot in de roos! Sinds ik bij Dansstudio Diance ben gaan sporten voel ik mij na elke les sterker, zelfverzekerder en voldaan. Het kan nooit snel genoeg tijd zijn voor de volgende les. Ik heb nog geen enkele keer gehad dat ik geen zin had om te gaan sporten en dat zegt wat!

Het is o.a. zo fijn om bij Dansstudio Diance te sporten omdat de docenten zo betrokken zijn. Ze zien je vooruitgang en motiveren je om nog meer uit jezelf te halen. Ook is het een gezellige sfeer met de groep, waar je voelt dat je jezelf kan zijn. Kortom, ik kan iedereen aanraden om jezelf een proefles te gunnen om te kijken of het iets voor jou kan betekenen.
– Jannemieke

Wendy

Wendy volgt al drie jaar privéles bij Dansstudio Diance en dit is waarom:
In het verleden heb ik wel eens kennis gemaakt met paaldansen en ik vond het gelijk super leuk! Helaas was te locatie toen te ver weg en ben ik op zoek gegaan naar een locatie in de buurt. Ik vond een sportcentrum dat één paaldansles aanbood en mocht me aansluiten bij deze les. Het niveauverschil was erg groot en ik vond het lastig om mee te komen. Vooral ook omdat ik erg verlegen ben en het gevoel had dat de docent mij aan mijn lot overliet. Ik kwam niet zo snel mee omdat ik het niet gelijk snapte en ik ging vaak naar huis met het gevoel dat ik dit niet zou kunnen en dat paaldansen toch niks voor mij was. Ik heb dit twee jaar volgehouden voordat ik besloot het verderop te zoeken.

Toen kwam ik Dansstudio Diance tegen, Ik heb haar naar privélessen gevraagd omdat ik die negatieve ervaring van die jaren ervoor niet nog een keer wilde meemaken. Diane vroeg mij wat ik wilde leren, maar dat vond ik een moeilijke vraag omdat ik het idee had dat ik na twee jaar nog steeds niks kon. Ik vertelde uiteindelijk dat ik toch wel graag met de basis wilde beginnen, aangezien ik die nooit aangeleerd heb gekregen. De allereerste les was zo spannend! Gelukkig stelde Diane mij gelijk op mijn gemak en bleek dat ik, met de juiste uitleg van haar, zoveel meer kon dan ik voor mogelijk had gehouden.

Dankzij haar heb ik echt weer plezier in paaldansen gekregen en is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid! Als zij zegt dat ik het kan, kan ik het. Ze heeft mij zelfs zover gekregen om mee te doen aan de voorstelling van de studio en deze prachtige fotoshoot! Elk moment dat ik niet wist hoe ik het aan moest pakken, heeft zij mij er doorheen gekregen. Ik noem je steeds mijn paaldansjuf, maar eigenlijk zie ik je als een hele goede vriendin.

Liefs, Wendy