Twerkshop

Shake that ass!

Een heerlijke en hilarische workshop waarbij je de basis van het twerken leert. Met of zonder ervaring, onze twerkshop is altijd een hit. Je boekt deze workshop al vanaf €22,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Workshop

We starten de twerkshop met een warming up en uitleg van de verschillende twerk technieken. Na de basis onder de knie te hebben leren we jullie een choreo aan die uiteraard op film gezet mag worden. We sluiten af met een leuke groepsfoto en een cooling down.
Duur: 1,5 uur

Locatie

Volg de workshop in onze studio in Harderwijk of boek een workshop op locatie. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn waar we mee samenwerken, deze zijn te huren met oog op de beschikbaarheid. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Om het optimale ‘twerk’ effect te bereiken is een kort broekje het beste, maar trek vooral iets aan waar jullie je comfortabel in voelen. Sportieve schoenen en kniebeschermers zijn handig om de outfit af te maken, maar geen must als je deze niet hebt.