Workshop Paaldansen

Sterk, sexy en heel veel plezier

Met of zonder ervaring, een workshop paaldansen is voor iedereen een leuke uitdaging. Je boekt deze workshop al vanaf €22,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Workshop

We starten de workshop met een warming up en beginnen daarna gelijk met de basis van het paaldansen. Deze moves kan je uiteindelijk achter elkaar doen zodat je een kleine paaldans choreo hebt. Deze mag je uiteraard op video zetten. We eindigen met wat leuke groepsfoto’s en een cooling down.
Duur: 1,5 uur

Locatie

Volg de workshop in onze studio in Harderwijk of boek een workshop op locatie. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn waar we mee samenwerken, deze zijn te huren met oog op de beschikbaarheid. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Wij vinden het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen, dus trek (sport) kleding aan waar je gemakkelijk in kan bewegen. Daarnaast is grip essentieel tijdens het paaldansen. Draag een korte broek, geen sierraden, gebruik geen bodylotion dezelfde dag en neem een (hand)doekje mee.