Wat je allemaal gaat leren in onze paaldans lessen!

Wat je allemaal gaat leren in onze paaldans lessen!

Je zal versteld staan

Ook zo benieuwd wat je nou allemaal gaat leren in onze paaldans lessen? In deze blog zetten we de verschillende niveaus uiteen. Uiteraard met wat toffe foto’s, zodat jij precies kan zien wat er allemaal mogelijk gaat zijn!

De dingen die aanvankelijk als onmogelijk leken, worden al snel jouw nieuwe normaal. We weten het, het klinkt als een hele uitdaging, maar geef het een paar lessen en je zult versteld staan van wat je lichaam kan doen! Spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had, komen tevoorschijn en daarmee ook je zelfvertrouwen 😉 Onze docenten staan met veel liefde klaar om jou te helpen je doelen te bereiken, dus waag die sprong en kom een proefles meedoen. Klaar om te ontdekken hoeveel power er in paaldansen zit? Laten we samen dit avontuur aan gaan <3

Paaldansen Beginners 1

Laten we beginnen bij het begin. Deze les is speciaal voor de newbees. Heb je minder dan 20 lessen of nog nooit een paaldans les meegedaan? Dan is deze les wat voor jou. De Beginners 1 les is puur om kennis te maken met de basis van paaldansen. Je kan instromen op jouw moment naar keuze.

Wat je allemaal gaat leren in onze Beginners 1 les

Paaldansen Beginners 1+2

Deze les is bedoeld voor iedereen die zich nog wil richten op de basis van het paaldansen maar toch al wat meer uitgedaagd wil worden. We gaan aan de slag met combinaties van verschillende oefeningen en we gaan op z’n kop in de paal. Ook wordt er wat meer gewerkt met voorbereidingen voor intermediate oefeningen.

Een goede basis heb je voor altijd wat aan! Dus soms is het ook zeker goed bij meerdere lessen in de week, ook al ben je misschien geen beginner meer, deze les af en toe mee te pakken.

Wat je allemaal gaat leren in onze paaldans lessen Beginners 1+2

Paaldansen Beginners 2 + Intermediate 1

Wil jij lekker paaldansen en jezelf uitdagen maar ken je de basis van het paaldansen al? Dan is het tijd om naar de Beginners 2 + Intermediate 1 les te komen! Op dit niveau ga je naar de wat ingewikkeldere tricks waar meer kracht, beheersing en flexibiliteit voor nodig is. Je gaat je eigen stijl en voorkeuren ontwikkelen en dit helpt je om jezelf te blijven ontwikkelen.

Tijdens de Beginners 2 + Intermediate 1 les ga je o.a. leren:

Paaldansen Mix Intermediate+

Als je met deze les mee wilt doen paaldans je al een tijdje of ben je een echt natuurtalent;)

Je beheerst de basis vlekkeloos en wil je graag focussen op de moeilijkere tricks en combinaties. Je traint ook je ‘slechte’ kant en de onderdelen die je wat minder liggen. Daardoor kan je blijven groeien en vind je elke keer een nieuwe uitdaging. In deze les proberen we nieuwe dingen uit, werken we aan projectjes die wat meer tijd nodig hebben én bouwen we nog meer aan onze kracht.

Tijdens de Intermediate+ proberen we nieuwe dingen uit

Paaldansen Mix (all levels)

In deze les is iedereen welkom! Of je nou een proefles mee wilt doen of al jaren paaldanst, het maakt niet uit. De docente past de les aan op de leerlingen zodat iedereen aan de slag kan met iets wat bij diegene past.