Aerial Silk&Hoop

Net als in het circus!

Met de workshop aerial mag je kiezen voor de aerial silk, de aerial hoop of een combinatie van beide. Wikkel je in de mooiste vormen en maak sierlijke poses. Je boekt deze workshop al vanaf €22,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Workshop

We starten de workshop met een warming up en uitleg van de verschillende onderdelen. Jullie gaan mooie vormen in de silk oefenen en sierlijke poses in de hoop maken. Er zal genoeg gelegenheid zijn om jullie nieuwe trucs op de foto te zetten. We sluiten af met een cooling down en groepsfoto.
Duur: 1,5 uur

Locatie

We hebben twee studio’s waar deze workshop gegeven kan worden: Harderwijk en Wezep. Wegens de specifieke ophangsystemen van de aerial silk en hoop is deze workshop alleen op onze eigen locaties te volgen.

Kleding

Vanwege de wrijving tussen huid en het materiaal van de silk en hoop is het belangrijk om ee lange sportbroek en een t-shirt (eventueel met lange mouwen) te dragen. Dit is veiliger en ook een stuk comfortabeler.