Workshop Sexy Pole

Sexy, Sassy & Fierce

Sportief paaldansen maar dan met een sexy sausje, sta helemaal in je kracht tijdens deze Sexy Pole Workshop

Empowered to the max, laat je wegblazen door een sexyness waarvan je niet had gedacht dat je in je had! Je boekt deze workshop al vanaf €22,50 p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Praktische Informatie


Workshop

We starten de workshop met een warming up gericht op vloeiende bewegingen, zodat jullie gelijk in de juiste sfeer komen. We leren jullie een stukje dans aan met de paal en op de grond. Dit is uiteindelijk te combineren in één choreografie. Er is de mogelijkheid dit op film te zetten en we eindigen met een leuke/sexy groepsfoto en cooling down.

Duur: 1,5 uur

Locatie

We hebben twee studio’s waar deze workshop gegeven kan worden: Harderwijk en Wezep. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn die gehuurd kunnen worden. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Om gelijk goed te beginnen is een sexy outfit aan te raden. Mooie hakken, kanten tops etc. Maar het belangrijkste is dat jullie je comfortabel voelen. Dus trek vooral iets aan waar jullie je fijn bij voelen en lekker in kunnen bewegen. Kniebeschermers zijn aan te raden, maar niet noodzakelijk.

Upcoming Events:

. Cursus Twerk Harderwijk .
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september
19:45-20:45
Webshop

. Cursus Twerk Wezep.
Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober
18:45-19:45
Webshop

. Aerial Workshopdag .
Zaterdag 8 oktober
11:00-17:00
Locatie Harderwijk
NOG 2 PLEKKEN
Webshop 

-> WEBSHOP <-

 

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook!

Facebook

Nieuws:

. We zijn weer open .
We mogen weer volledig open! Bekijk ons rooster voor alle lessen die we aanbieden
Tot snel in de les!

. Kinder- en tienerlessen .
Bij de Kids Dance Acrobatiek maken de kinderen kennis met alle onderdelen van de dansstudio. Spelenderwijs leren ze trucjes in de aerial hoop & silk (zoals in het circus) en de paal. Een combinatie van dans, luchtacrobatiek en paaldansen.

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit, dit maakt het vooral ook reuze gezellig.

Bekijk het rooster voor de mogelijkheden In Wezep en Harderwijk

. Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad .
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.