FAQ

Vragen over een proefles

Hoe vraag ik een proefles aan?

Via de webshop is het mogelijk om een proefles aanschaffen. Met de aanschaf maak je automatisch een account aan in onze rooster-app Virtuagym. Je ontvangt een credit op dit account om je mee in te schrijven in een (beginners) les naar keuze.
Heb je vragen, dan mag je altijd contact opnemen.

Heb je ervaring nodig om een proefles te doen?

Nee! Bijna iedereen die een proefles paaldansen boekt heeft geen ervaring. Onze docenten staan voor je klaar om je al het leuks van paaldansen te laten zien en uitproberen. 

Ik ben niet lenig en/of sterk, kan ik een proefles meedoen?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren paaldansen. Het leuke aan deze sport is juist dat je al deze kwaliteiten gaat ontwikkelen. Je hoeft dus zeker niet lenig of sterk te zijn om te leren paaldansen. Dat komt vanzelf 😉

Is het raar om alleen een proefles te komen doen?

Er zijn genoeg mensen die alleen een proefles binnen komen stappen. We hebben een gezellige en open sfeer, dus dit kan prima. Soms ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen!

Ik vind het spannend, heb je tips?

Je bent zeker niet de enige die het spannend vindt om voor het eerst te paaldansen. Denk maar zo, iedereen hier is bij het begin begonnen, dus ze weten allemaal hoe jij je voelt. Onze docenten staan voor je klaar om je gerust te stellen en we zullen je nooit iets laten doen waar jij je niet comfortabel bij voelt. Benieuwd hoe andere leden dit hebben ondervonden? Lees hier hun verhaal.

Vragen over het lidmaatschap

Afsluiten en opzeggen

Een lidmaatschap bij Dansstudio Diance is altijd voor de minimale duur van drie maanden. Na de drie maanden wordt het automatisch per maand verlengd. De opzegtermijn van het abonnement is één kalendermaand. 

Credits

Bij afsluiten van een lidmaatschap ontvang je credits op je account van Virtuagym (de rooster-app waar wij mee werken). Deze credits zijn in te zetten voor elke groepsles naar keuze. De credits zijn twee maanden houdbaar en verdwijnen wanneer deze termijn voorbij is. Zet ze dus tijdig in om ze niet te verliezen. 

Hoe kan ik me inschrijven voor een les?

Met het aanschaffen van een product in onze webshop maak je automatisch een account aan in deze app. Op dit account worden credits bijgeschreven waarmee jij je kan inschrijven voor groepslessen naar keuze. De groepslessen zijn te vinden in het rooster op Virtuagym.

Ik wil niet vastzitten aan een lidmaatschap, is er een andere optie?

Wij hebben ook een 10-rittenkaart. Bij aankoop van de 10-rittenkaart ontvang je eenmalig 10 credits op je account; deze kan je inzetten voor elke groepsles naar keuze binnen 6 maanden. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een wisselend rooster hebt en niet elke week kan komen sporten.

Vragen over de les

Afmelden voor de les

Wij werken met een 48-uurs policy; schrijf je 48 uur van te voren uit en ontvang je credit terug om later weer in te zetten. Te laat afmelden betekent je credit verliezen. 

Vanaf welke leeftijd kan ik bij jullie les volgen?

De reguliere paaldanslessen zijn 18+. De leeftijd in deze lessen varieert van 18 t/m 60.
Ben je jonger dan 18 jaar, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zijn de lessen gemengd?

Onze reguliere lessen worden alleen bezocht door vrouwen. Onze workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en speciale evenementen hebben een breder publiek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kledingadvies

Paaldansen:
Wij vinden het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen, dus trek (sport) kleding aan waar je gemakkelijk in kan bewegen. Daarnaast is grip essentieel tijdens het paaldansen. Draag een korte broek, geen sierraden, gebruik geen bodylotion dezelfde dag en neem een (hand)doekje mee.

Aerial:
Vanwege de wrijving tussen huid en het materiaal van de silks en hoop is het belangrijk om een lange sportbroek en een t-shirt (eventueel met lange mouwen) te dragen. Dit is veiliger en ook een stuk comfortabeler.

Stretch:
Je mag zelf een matje meenemen of een matje uit de studio gebruiken. Bij gebruik van het matje uit de studio is het verplicht een grote handdoek mee te nemen om het matje te bedekken. Verder is een lange sportbroek fijn, hoe warmer het lichaam, hoe makkelijker de stretch. Eventuele extra’s zijn blokken, sokken en kniebeschermers om de stretches comfortabeler te maken.