Voor het leukste vrijgezellenfeest

Voor het leukste vrijgezellenfeest

Ga je naar Dansstudio Diance

Als er iets is wat wij geweldig vinden dan is het om van jullie vrijgezellenfeest het leukste vrijgezellenfeest ooit te maken! Dit is namelijk hét moment om eens iets extra speciaals of geks te doen. In het weekend staat onze dansstudio dus vaak in het teken van workshops geven voor vrijgezellenfeestjes en teamuitjes. En dit kan zo uitgebreid als je zelf wilt! Een tintje sexy? Geen probleem. Juist sportief? Doen we ook graag. Een glas bubbels erbij? Regelen we voor je. Eén ding is zeker, dit gaat een onvergetelijke middag worden!

Wij vinden het zo leuk om jullie kennis te laten maken met deze toffe sporten en dans soorten en genieten dan ook met volle teugen van jullie plezier. Wij voelen ons heel speciaal wanneer we deel mogen uitmaken van jullie feestelijke dag en organiseren de workshops met liefde. De goede sfeer staat bij ons voorop en we garanderen dan ook een middag om nooit meer te vergeten. Benieuwd naar onze workshops? We zetten de highlights hieronder voor je op een rijtje.

“Het leukste vrijgezellenfeest is schudden met die billen en schudden van het lachen”

Shake that ass!

Want dat is precies wat we gaan doen tijdens de workshop twerk; schudden met die billen. Al vele vrijgezellenfeestjes zijn jullie voorgegaan en we hebben toch leuke dingen meegemaakt! Zo kwam er een keer een groep binnen met bedrukte onderbroeken over hun outfit aan, speciaal voor de bruid. Dit heeft de leukste momenten én foto’s opgeleverd. Wij genieten ervan als de groepen met zulke leuke acties aan komen zetten. Maar ongeacht hoe gek je het wilt maken, naast het schudden van die billen gaan jullie ook gegarandeerd schudden van het lachen. De workshop twerk is altijd zo’n succes! En na afloop hebben jullie een toffe choreo geleerd en een hele hoop plezier gehad. Uiteraard  is er ruimte om dit te filmen zodat jullie dit hilarische moment nooit meer zullen vergeten.

Zoals we graag zeggen bij Dansstudio Diance: a booty shake a day keeps the bad vibes away. Dus kom lekker twerken voor jullie vrijgezellenfeest!

“Samen dansen en plezier hebben tijdens de ultieme vrijgezellen workshop”

Verleidend & sensueel, oftewel burlesque

Burlesque is de kunst van het verleiden met langzame en sensuele bewegingen. En dit is iets wat iedereen kan leren. Wat burlesque zo speciaal maakt is de outfit. Daarom hebben we in de studio een hele hoop korsetten, boa’s en netpanty’s liggen zodat de look on point is. Wij weten namelijk dat de juiste outfit enorm kan helpen bij het zelfvertrouwen, zo komen jullie er al snel lekker in. Je bent uiteraard ook vrij om zelf kleding mee te nemen, zoals deze heerlijke groep vrouwen heeft gedaan. Zij hadden zich helemaal uitgedost en opgemaakt en hebben er zo’n feestje van gemaakt! Tijdens de burlesque workshop leren we jullie een mooie choreo aan. En wie weet komt deze nog wel een keer van pas als je je lief wilt verrassen 😉

“Het leukste vrijgezellenfeest is iets nieuws proberen zoals paaldansen”

Workshop paaldansen: sterk, sexy en heel veel plezier

Voor de meeste mensen is paaldansen flink uit hun comfort zone, daarom wordt de paaldans workshop ook zo vaak geboekt voor vrijgezellenfeestjes. Jullie zullen versteld staan van al het tofs dat je al tijdens één workshop kan leren. Aan het einde plakken we alles aan elkaar tot een korte routine. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren paaldansen, dus iedereen kan ook meedoen met deze workshop. Het mag een beetje sexy, maar dat hoeft zeker niet. Wij willen vooral dat jullie heel veel plezier hebben, dus laat ons weten waar jullie voorkeur ligt.

Maar pas op! Paaldansen is verslavend. Je zal niet de eerste zijn die terug komt om les te komen volgen 😉

“Duik het circus in voor je vrijgezellenfeest”

Ondersteboven en in de knoop met onze aerial workshop

Willen jullie op de acrobatische tour? Ook dat kan in onze dansstudio! Deze workshop ziet er hoe dan ook spectaculair uit. De aerial workshop bestaat uit de hoop en de silk. Het leuke aan deze (en al onze andere) workshop is dat je hier helemaal geen ervaring voor hoeft te hebben. We leren jullie coole trucjes waarvan je nooit had gedacht ze te kunnen. We gaan knopen leggen, ondersteboven hangen en balanceren; het gaat geweldig worden! Sportief met een speels randje, want het lijkt net alsof je weer in de speeltuin aan het spelen bent 😉

Nieuw: maak een combinatie met onze escape room

escape room nunspeet

Sinds 2022 zijn we ook eigenaar van Escape Room Veluwe in Nunspeet. Dus heb je een hele dag te vullen voor het vrijgezellenfeest, dan ben je bij ons aan het juiste adres! De escape room ligt op 10 minuten rijafstand van de dansstudio en we helpen je graag met een vrijgezellenfeest op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van onze workshops voor jouw vrijgezellenfeest? 

Vind hier alle praktische informatie. 

Je bent van harte welkom in onze dansstudio in Harderwijk.
Ook werken we samen met locaties in Zwolle, Lelystad en Apeldoorn.

Liever een workshop op een eigen locatie of bij jou thuis? Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact op.

We kunnen niet wachten om van jullie vrijgezellenfeest het leukste vrijgezellenfeest ooit te maken!