Dansstudio Diance Meets Shapes & Shadows Boudoir Fotografie

Dansstudio Diance meets Shapes & Shadows Boudoir Fotografie

Sterk, stoer, sexy, stralend en nog zoveel meer

Bij Dansstudio Diance weten we al lang dat paaldansen zoveel verschillende kanten heeft. Je hebt de stoere tricks, de sexy choreo’s, de power moves en ga zo maar door. Niet iedereen kent al deze verschillende kanten van het paaldansen, maar met deze boudoir fotoshoot in de paal kunnen we dat in volle glorie laten zien. Benieuwd hoe dit eruit ziet en tot stand is gekomen? Scroll dan naar beneden en zie hoe onze leden en docenten stralen!

Shapes & Shadows Boudoir Fotografie

Een boudoir shoot is niet zomaar een fotoshoot, het is een vorm van fotografie die op artistieke wijze het menselijk lichaam weet vast te leggen. Dit maakt zo’n fotoshoot voor velen echt een bucketlist ding. Het staat vaak symbool voor de start van een nieuwe levensfase of juist een afsluiting van het oude. Het heeft de kracht om iemands innerlijke groei, uiterlijke verandering of fysieke uitdagingen uit te lichten op de meest prachtige manier. 

“Met boudoir fotografie omarm & vier je jouw vrouwelijkheid. Iedere vrouw is uniek, heeft haar eigen persoonlijkheid, haar eigen sterke punten en eigen imperfecties. Elke vrouw is prachtig op haar manier. Met de Boudoir Art Experience leg ik op een exclusieve & artistieke manier de focus op de schoonheid van de vrouw.”

– Angela van Shapes & Shadows Boudoir Fotografie

Dansstudio Diance Meets Shapes & Shadows Boudoir Fotografie

Nu wil het toeval dat Angela van Shapes & Shadows lid is bij Dansstudio Diance 😉 En naast trouw lid van de studio is ze ook een hele dierbare vriendin van mij geworden. Zo kwam ik er al gauw achter dat deze vrouw een bijzonder talent heeft! Met haar boudoir fotografie weet ze het vrouwenlichaam weergaloos vast te leggen. Het lichaam dat zo sterk, zacht, stoer, elegant en sexy tegelijk kan zijn. Tijdens de pandemie was Angela op zoek naar manieren om te kunnen blijven fotograferen en wilde ik, naast het online lesgeven, juist een nieuwe uitdaging aangaan. Wij zagen hier een mooie kans om onze passies te combineren. En voila, zie hier het resultaat! Dansstudio Diance meets Shapes & Shadows Boudoir Fotografie in deze waanzinnige boudoir paaldans fotoshoot.

Een paaldans fotoshoot, maar toch ook zoveel meer

Zo bedacht, zo gedaan, onze eerste paaldans boudoir fotoshoot werd een feit. Er moest natuurlijk een test gemaakt worden, dus ik werd het proefmodel. Wauw, wat een ervaring. Toen ik de resultaten kreeg wist ik niet wat ik zag. Ik heb meermaals met bewondering hardop gezegd: wauw dit ben ik! En één van de foto’s hangt dan ook vol trots in de studio in Wezep. Ik gun iedereen dit gevoel; de bewondering die ik ervaar als ik de foto’s zie is nog steeds onbetaalbaar. En dit was pas het begin, want op de dag zelf hebben Angela en ik tientallen vrouwen begeleid en vastgelegd in de paal. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent, er is zoveel mogelijk. Om ervoor te zorgen dat de shoot zo soepel mogelijk zou verlopen heeft iedereen een privéles geboekt. Zo konden we van te voren op zoek naar het mooiste aanzicht en de beste poses.  Door persoonlijke begeleiding heeft iedereen iets gevonden dat bij haar past. Met mijn kennis van paaldansen en Angela’s kennis van fotografie zijn deze mooie beelden tot stand gekomen. Een combinatie die magie maakt!

Dit smaakt naar meer!

Zet zondag 11 december 2022 maar vast in je agenda!

Na het succes van de eerste boudoir paaldans fotoshoot hebben we besloten om dit nog eens dunnetjes over te doen. Ondertussen is het alweer twee jaar later en hebben we het concept nog verder ontwikkeld en uitgebreid. Want zoals jullie van Dansstudio Diance gewend zijn, zitten we niet stil en hebben we altijd wel iets nieuws voor je in petto 😉 Naast paaldans foto’s is er dit keer ook de optie om aerial foto’s te laten maken. En dat is nog niet alles, we gaan ook werken met kleur! Houd onze socials en website in de gaten voor meer informatie. Vanaf maandag 7 november gaat de aanmelding open. We hebben een bepaald aantal plekken, dus wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje voor deze unieke fotoshoot. Ik heb er in ieder geval super veel zin in en kan niet wachten om jullie helemaal in jullie kracht te zien stralen

Nog een laatste shout out naar al deze prachtige, sterke, stoere, sexy en stralende vrouwen. Allemaal zo mooi, elk op hun eigen manier <3

Benieuwd naar onze nieuwe plannen? Kijk hier alvast de sneak peek 😉

Foto’s door Shapes & Shadows Boudoir Fotografie ©