Mijn liefde voor paaldansen | Deel 2

Mijn liefde voor paaldansen | Deel 2

Waar waren we gebleven? Oh ja! Mijn eerste eigen studio in de extra ruimte in ons nieuwe huis. Benieuwd naar dit verhaal? De start van mijn liefde voor paaldansen lees je hier. Dit verhaal gaat verder en neemt je mee langs nog meer nieuwe studio’s, leerzame avonturen en nieuwe hoogtepunten. Here we go!

Liefde voor paaldansen en nog zoveel meer!

De mensen die mij kennen weten dat ik ontzettend nieuwsgierig en leergierig ben 😉 Dus ik kon het natuurlijk niet alleen bij paaldansen laten, want er was nog zoveel meer te ontdekken! Aerial silk, aerial hoop, burlesque, twerk, stretching, voeding, om maar een paar dingen te noemen. Ik heb door heel Nederland getraind zodat ik al deze toffe dingen van de beste kon leren. Ontelbare paaldans- en trainingskampen, cursussen, circus conventies, workshops en zelfs een internationale paaldans opleiding in Hamburg om mijn kennis uit te breiden. Het was hard werken, maar ik genoot van elke seconde.

Het kleine studiootje aan huis groeide uit naar een nieuwe locatie in Wezep. Meer plek voor palen en dus ook leerlingen. Na verloop van tijd kwam er een hele mooie kans voorbij, en nu, jaren later is dit de studio in Wezep die jullie allemaal zo goed kennen. In de afgelopen jaren is Dansstudio Diance flink gegroeid; meer docenten, meer lessen, meer events en nog meer verschillende stijlen. Er is bijvoorbeeld een vaste aerial les en stretch les op het rooster gekomen. Maar we bieden ook steeds meer speciale events aan zoals cursussen of thema workshops. Een aantal van onze specialiteiten: burlesque, twerk, high heel, sexy pole, sexy chair en floorwork. Met een grotere locatie werd het ook steeds makkelijker om vrijgezellenfeesten en teamuitjes te faciliteren. Altijd lachen, gieren en brullen met dit soort feestjes! Benieuwd naar ons huidige aanbod? Klik hier.

“Liefde voor paaldansen is: een extra locatie openen”

Paaldans lessen in Harderwijk

Wezep liep op rolletjes, dus wat doe je dan? Nieuwe uitdaging 😉 Dankzij een dierbare vriendin heb ik de stap durven nemen om nog meer uit te breiden en ook lessen in Harderwijk aan te gaan bieden. Er was een mooie kans en zij heeft mij gemotiveerd en geholpen om deze aan te grijpen. Het begon met het huren van een zaaltje in een wijkcentrum in Harderwijk en drie stage palen. Elke les weer de palen op- en afbouwen, wat een gedoe! Maar het was zo ontzettend leuk. Eerst één les op de woensdag, toen nog één op de maandag en uiteindelijk ook nog de dinsdag en donderdag erbij. Na drie jaar waren we dit zaaltje helemaal ontgroeid.

Het was hoog tijd om op zoek te gaan naar een eigen locatie. Dit was nog niet zo makkelijk, maar uiteindelijk is het ons gelukt! Per 1 juli 2021 heb ik een prachtige locatie mogen openen op de rand van Harderwijk en Ermelo. We hebben maar liefst 4 ophangpunten voor aerial, plek voor 6 palen en ruim 20 meter aan spiegels. Ondertussen heb ik een prachtig docententeam voor beide locaties met elk hun eigen specialiteit. Wauw wat ben ik trots op ze!

“Liefde voor paaldansen is: kracht opbouwen, grenzen verleggen, quality me-time, sporten met plezier”

Community Dansstudio Diance

Ik blijf maar zeggen hoe trots ik ben op de studio en waar we voor staan. We zijn zoveel meer dan alleen een paaldansstudio. Dansstudio Diance is waar dansen, kracht, sexy en een hele hoop stoere, lieve en gekke meiden samenkomen. En het mooie is, dat iedereen kan kiezen wat bij haar past. Je hoeft niet de sterkste, lenigste, beste, of dunste te zijn. Iedereen is hier voor haar eigen redenen en doelen. De één komt om lekker te sporten en geniet rustig van die quality me-time. De ander komt juist om kracht op te bouwen, grenzen te verleggen en keihard te knallen. Het mag er allemaal zijn en er is overal ruimte voor.

Ondertussen hebben we een hele hoop vaste groepslessen, privélessen, workshopdagen en events. We bieden opleidingen aan in stretch, aerial en paaldans, maar ook persoonlijke trajecten. We organiseren toffe fotoshoots en hebben al twee te gekke shows achter de rug. En natuurlijk worden er ook een hele hoop vrijgezellenfeestjes en teamuitjes bij ons gevierd! We kunnen er geen genoeg van krijgen en kunnen niet wachten op al het leuks dat nog komen gaat. We zijn bijvoorbeeld al druk bezig met een nieuwe show 😉

Dus nog één keer 😉 Ontzettend trots op alles wat we al bereikt hebben en zo nieuwsgierig naar wat er nog komen gaat! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen: BEDANKT <3