Workshop Burlesque

Verleidend & Sensueel

Korsetten, veren en sexy kousen, burlesque is de kunst van het verleiden met een vintage tintje

Burlesque is dé workshop voor jouw vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje! Je boekt deze workshop al vanaf €22,50,- p.p. Wil je er een extra feestje van maken? Het is mogelijk om een glas bubbels of healthy smoothie bij te boeken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons contactformulier in via onderstaande knop.

Praktische Informatie


Workshop

We starten de workshop met het uitzoeken van een bijpassende outfit, zodat jullie gelijk in de juiste sfeer zijn. Tijdens de workshop leren jullie een sensuele burlesque chair choreografie, waarbij de stoel als prop gebruikt wordt. Er is tijd om de dans op video te zetten en aan het einde maken we een leuke groepsfoto.

Duur 1,5 uur

Locatie

We hebben twee studio’s waar deze workshop gegeven kan worden: Harderwijk en Wezep. Daarnaast hebben we ook locaties in Lelystad, Zwolle en Apeldoorn die gehuurd kunnen worden. Heb je een eigen locatie voor de workshop, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kleding

Burlesque draait helemaal om een sexy outfit; een goed stel hakken, hoge kousen, korsetten, boa’s, waaiers etc. Breng gerust je eigen outfit mee of maak gebruik van de kleding die wij in de studio hebben. De juiste outfit helpt om in de verleidings-sferen te komen, waardoor de dans je nog gemakkelijker afgaat.

Upcoming Events:

. Cursus Twerk Harderwijk .
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september
19:45-20:45
Webshop

. Cursus Twerk Wezep.
Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober
18:45-19:45
Webshop

. Aerial Workshopdag .
Zaterdag 8 oktober
11:00-17:00
Locatie Harderwijk
NOG 2 PLEKKEN
Webshop 

-> WEBSHOP <-

 

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook!

Facebook

Nieuws:

. We zijn weer open .
We mogen weer volledig open! Bekijk ons rooster voor alle lessen die we aanbieden
Tot snel in de les!

. Kinder- en tienerlessen .
Bij de Kids Dance Acrobatiek maken de kinderen kennis met alle onderdelen van de dansstudio. Spelenderwijs leren ze trucjes in de aerial hoop & silk (zoals in het circus) en de paal. Een combinatie van dans, luchtacrobatiek en paaldansen.

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit, dit maakt het vooral ook reuze gezellig.

Bekijk het rooster voor de mogelijkheden In Wezep en Harderwijk

. Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad .
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.