Sexy Pole

“Gegarandeerd een hilarische en geweldige workshop!”

 

Bij de sexy pole workshop maken we gebruik van jouw sierlijke sexy kanten. Jullie leren een choreografie aan in combinatie met de basic tricks paaldansen, floorwork en danspassen om de paal heen. Je favoriete outfit en hakken zijn in deze workshop onmisbaar!

sexy pole workshop paaldansen Dansstudio Diance Wezep

We beginnen de workshop met een rustige warming up om jullie te laten wennen aan jullie hakken en om blessures te voorkomen. Daarna zal de choreografie worden aangeleerd. Daarna is er eventueel tijd voor een opname voor of door jullie zodat jullie een leuk aandenken hebben van de workshop. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsfoto’s te maken. We sluiten af met een korte cooling down.

Door de workshop gaan jullie je sexy, vrouwelijk en zelfverzekerder voelen!

De Sexy Pole workshop is voor minimaal 6 personen en maximaal 20 personen. De Workshop Sexy pole is mogelijk op locatie Wezep, Harderwijk, Zwolle en Lelystad.

Agenda:


01-09-2017 Seizoensfeest 3 jarig bestaan. Meer informatie volgt nog.

02-09-2017: Start 5 lessen cursussen Aerial silk & Hoop 10:00 Sexy Pole 11:30 *Alle zaterdagen in september

04-09-2017 Start proefmaand lessen paaldansen Maandag avond Wezep 19.30 Harderwijk 20.30 kosten: €20,- p.p

28-10-2017 Workshopdag editie 8 Verschillende workshops aangeboden. Kijk op Facebook voor meer informatie.

Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Aerial Silks / Hoop
Inschrijving is mogelijk voor de 8 lessen cursus Aerial Silks / Hoop! Kosten €95,- Er zijn nog plekken beschikbaar dus geef je nu op via info@dansstudiodiance.nl