Burlesque

“Gegarandeerd een hilarische en geweldige workshop!”

 

Burlesque is een show/theatrale dansstijl. Nu is deze dansstijl weer helemaal terug en hot! Burlesque komt uit het woord burla/burlare wat betekend grap/plagen. Hierdoor komt de humor van de karikaturale overdrijving naar boven. Dit in combinatie met op een sensuele wijze (absoluut niet vulgair) poseren als een pin up girl en dat jullie zo sexy voelen als Mariyn Monroe.  Gegarandeert een hilarische en geweldige workshop!

Bij deze workshop staat op en top vrouw voelen centraal. Over het algemeen gebruiken vrouwen niet al hun 100% vrouwelijkheid. Met deze workshop halen we de volle 100% naar boven.

Dit kan in combinatie met eventuele kledij zoals korsetten, hakken, handschoenen, netkousen of jarretels. Uiteraard is het belangrijkste dat jullie je fijn in jullie eigen kledij voelen, daarom is dit een optie en zeker niet verplicht. Deze workshop moet laagdrempelig blijven en puur om de plezier in het beleven ervan gaan.

In deze workshop verwerken we onder andere gezichtsexpressie, basisbeginselen van showdance, de kunst van verleiden en er is natuurlijk ook nog tijd voor showtime/kleine danschoreografie. Ook komen de boa’s aan bod. Deze kunnen kosteloos geleend worden van Dansstudio Diance.

Op Burlesque muziek van toen en nu maken we er samen een geweldige, hilarische en gezellige workshop van! De Workshop Burlesque is mogelijk op locatie Wezep, Zwolle, Harderwijk en Lelystad.

Burlesque lessen workshop

Agenda:


Kerstvakantie rooster:
28-12-2018 19:30-21:30
Paaldansles Locatie Wezep
2-1-2019 19:30-21:00
Paaldansles Locatie Harderwijk
3-1-2019 19:00-20:00
Aerial Combi Locatie Wezep
3-1-2019 20:00-21:30
Paaldansles Locatie Wezep


08-01-2019 Gratis proefles paaldansen voor beginners!
Dinsdag 8 januari 19.30 locatie Harderwijk.
Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:

Workshopdag editie 10!
Verschillende workshops zullen er worden aangeboden. Verwacht februari 2019. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie.

Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl