Aerial Silks / Hoop

     “Gegarandeerd een hilarische en geweldige workshop!”

 

Aerial silks is een vorm van luchtacrobatiek in een speciale doek namelijk de silk. In de silk worden kunstzinnige, elegante en krachtige bewegingen gecreëerd. Je vliegt door de lucht, klimt,  maakt poses, voetknopen en verlegd je grenzen!

De workshop Aerial duurt 1.5 uur. We beginnen de workshop met een stevige warming up op de grond. Dan werken we aan de basisbeginselen in de doeken en hoepel, welke we steeds meer gaan uitbreiden. Hierna is er een moment voor jullie om foto’s te maken om deze workshop niet meer te vergeten. We sluiten natuurlijk af met een cooling down.

Aerial silk tissue lessen

 

De workshop Aerial Silk / Hoop is alleen te boeken bij locatie Wezep.

Kleding advies: Doordat aerial silks flink wat wrijving oplevert tussen silk en huis is het verstandig de juiste kleding te dragen. Lange mouwen en een strakke lange legging zijn geschikt.

Agenda:


01-09-2017 Seizoensfeest 3 jarig bestaan. Meer informatie volgt nog.

02-09-2017: Start 5 lessen cursussen Aerial silk & Hoop 10:00 Sexy Pole 11:30 *Alle zaterdagen in september

04-09-2017 Start proefmaand lessen paaldansen Maandag avond Wezep 19.30 Harderwijk 20.30 kosten: €20,- p.p

28-10-2017 Workshopdag editie 8 Verschillende workshops aangeboden. Kijk op Facebook voor meer informatie.

Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Aerial Silks / Hoop
Inschrijving is mogelijk voor de 8 lessen cursus Aerial Silks / Hoop! Kosten €95,- Er zijn nog plekken beschikbaar dus geef je nu op via info@dansstudiodiance.nl