FAQ

 

“Wat kan ik verwachten in de lessen?”

Een gezellige ongedwongen sfeer waardoor je je niet opgelaten hoeft te voelen maar je jezelf thuis voelt. Geen oordelen! Meiden die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: een nieuwe leuke uitdaging en op een gezellige manier sporten.

 

“Moet ik ook goed kunnen dansen om met een paaldansles/workshop mee te kunnen doen?”

*Nee hoor, niet nodig. Geen danservaring is geen probleem. Dansstudio Diance is er om het je te leren. De één heeft meer danservaring dan de ander, het gaat natuurlijk ook om de lol. Ook is het niet noodzakelijk om al lenig en/of sterk te zijn bij aanvang van een paaldansles/workshop.

 

“Wat voor kleding moet ik aan tijdens het paaldansen?”

Sportieve kleding is fijn. Het liefst een korte broek, omdat je hiermee meer grip om de danspaal hebt dan met een lange broek. Beenwarmers kunnen wel van pas komen. Ook een handdoekje en flesje water is handig om mee te nemen.

 

“Zijn mannen verboden bij de lessen?”

Over het algemeen zijn er weinig aanmeldingen door mannen. Bij een gewone les/workshop met alleen vrouwen zijn mannen als kijkers over het algemeen niet toegestaan (bij workshop is overleg mogelijk). Minimaal 1 keer in het jaar hebben we een kijk les en mogen de leerlingen hun familie/vrienden meenemen om te laten zien wat ze al hebben geleerd. Hier zal klassikaal voor worden gestemd of er mannen mee mogen kijken of niet.

 

“Ik durf eigenlijk niet zo omdat ik verlegen ben, suggesties?”

Gewoon doen! Dansstudio Diance geeft les in kleine aantallen. Onze max is 3 meiden aan 1 danspaal en we hebben maximaal 4 danspalen. Nadat je eenmaal een les hebt meegedaan, zal je zien dat je je voor niets zorgen hebt gemaakt.

Als je het uiteindelijk toch nog lastig vindt om met andere meiden in een groep te zijn, kan je nog overwegen een privé les te doen.

 

“Waarom is paaldansen goed voor me?”

Paaldansen helpt je bij het ontwikkelen van kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en elegantie. De ideale workout voor lichaam en geest en daarnaast nog goed voor je zelfvertrouwen ook!! Alle spiergroepen komen aan bod op een uitdagende maar vooral leuke manier.

Doordat alle spiergroepen aan bod komen kan het helpen met afvallen, mocht dit één van je doelen zijn. Veel meiden zijn door het paaldansen meer gaan bewegen ook buiten de paaldans lessen om.

 

Mocht je nog andere vragen hebben of wil je meer uitleg? Neem dan gerust contact met ons op!

Upcoming Events:

. Cursus Twerk Harderwijk .
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september
19:45-20:45
Webshop

. Cursus Twerk Wezep.
Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober
18:45-19:45
Webshop

. Aerial Workshopdag .
Zaterdag 8 oktober
11:00-17:00
Locatie Harderwijk
NOG 2 PLEKKEN
Webshop 

-> WEBSHOP <-

 

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook!

Facebook

Nieuws:

. We zijn weer open .
We mogen weer volledig open! Bekijk ons rooster voor alle lessen die we aanbieden
Tot snel in de les!

. Kinder- en tienerlessen .
Bij de Kids Dance Acrobatiek maken de kinderen kennis met alle onderdelen van de dansstudio. Spelenderwijs leren ze trucjes in de aerial hoop & silk (zoals in het circus) en de paal. Een combinatie van dans, luchtacrobatiek en paaldansen.

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit, dit maakt het vooral ook reuze gezellig.

Bekijk het rooster voor de mogelijkheden In Wezep en Harderwijk

. Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad .
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.