FAQ

 

“Wat kan ik verwachten in de lessen?”

Een gezellige ongedwongen sfeer waardoor je je niet opgelaten hoeft te voelen maar je jezelf thuis voelt. Geen oordelen! Meiden die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: een nieuwe leuke uitdaging en op een gezellige manier sporten.

 

“Moet ik ook goed kunnen dansen om met een paaldansles/workshop mee te kunnen doen?”

*Nee hoor, niet nodig. Geen danservaring is geen probleem. Dansstudio Diance is er om het je te leren. De één heeft meer danservaring dan de ander, het gaat natuurlijk ook om de lol. Ook is het niet noodzakelijk om al lenig en/of sterk te zijn bij aanvang van een paaldansles/workshop.

 

“Wat voor kleding moet ik aan tijdens het paaldansen?”

Sportieve kleding is fijn. Het liefst een korte broek, omdat je hiermee meer grip om de danspaal hebt dan met een lange broek. Beenwarmers kunnen wel van pas komen. Ook een handdoekje en flesje water is handig om mee te nemen.

 

“Zijn mannen verboden bij de lessen?”

Over het algemeen zijn er weinig aanmeldingen door mannen. Bij een gewone les/workshop met alleen vrouwen zijn mannen als kijkers over het algemeen niet toegestaan (bij workshop is overleg mogelijk). Minimaal 1 keer in het jaar hebben we een kijk les en mogen de leerlingen hun familie/vrienden meenemen om te laten zien wat ze al hebben geleerd. Hier zal klassikaal voor worden gestemd of er mannen mee mogen kijken of niet.

 

“Ik durf eigenlijk niet zo omdat ik verlegen ben, suggesties?”

Gewoon doen! Dansstudio Diance geeft les in kleine aantallen. Onze max is 3 meiden aan 1 danspaal en we hebben maximaal 4 danspalen. Nadat je eenmaal een les hebt meegedaan, zal je zien dat je je voor niets zorgen hebt gemaakt.

Als je het uiteindelijk toch nog lastig vindt om met andere meiden in een groep te zijn, kan je nog overwegen een privé les te doen.

 

“Waarom is paaldansen goed voor me?”

Paaldansen helpt je bij het ontwikkelen van kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en elegantie. De ideale workout voor lichaam en geest en daarnaast nog goed voor je zelfvertrouwen ook!! Alle spiergroepen komen aan bod op een uitdagende maar vooral leuke manier.

Doordat alle spiergroepen aan bod komen kan het helpen met afvallen, mocht dit één van je doelen zijn. Veel meiden zijn door het paaldansen meer gaan bewegen ook buiten de paaldans lessen om.

 

Mocht je nog andere vragen hebben of wil je meer uitleg? Neem dan gerust contact met ons op!

Agenda:


Kerstvakantie rooster:
28-12-2018 19:30-21:30
Paaldansles Locatie Wezep
2-1-2019 19:30-21:00
Paaldansles Locatie Harderwijk
3-1-2019 19:00-20:00
Aerial Combi Locatie Wezep
3-1-2019 20:00-21:30
Paaldansles Locatie Wezep


08-01-2019 Gratis proefles paaldansen voor beginners!
Dinsdag 8 januari 19.30 locatie Harderwijk.
Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:

Workshopdag editie 10!
Verschillende workshops zullen er worden aangeboden. Verwacht februari 2019. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie.

Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl