Paaldansen

“Toe aan een nieuwe verticale uitdaging?”

Paaldansen is DE sporttrend van tegenwoordig. Maak kennis met deze verticale uitdaging bij Dansstudio Diance! Ben jij nieuwsgierig naar deze sport en hoe het is om een draai aan de paal te maken? Of wil je juist beter worden en je verder ontwikkelen dan je op het moment al bent? Van beginner tot gevorderd, bij Dansstudio Diance zit je goed!

Wij bieden wekelijks paaldanslessen aan, voor verschillende niveau’s, zodat iedereen de juiste begeleiding kan krijgen. Het is de ideale workout voor lichaam en geest terwijl je ook nog eens enorm veel plezier hebt. Paaldansen is een opkomende, unieke en afwisselende sport. Het is een combinatie van dansen, turnen en acrobatiek waarmee je kracht, flexibiliteit, elegantie én uithoudingsvermogen ontwikkelt. Daarnaast ben je nooit uitgeleerd en is er altijd wel weer een nieuwe uitdaging met paaldansen!

paaldansen Wezep Zwolle

Goede persoonlijke begeleiding staat voorop, daarom werken wij met kleine groepen. Zo hebben we aandacht voor jouw ontwikkeling en kunnen we je helpen in jouw groei, op jouw tempo.

Dansstudio Diance heeft 2 vaste locaties, de eerste is in Wezep (omgeving Zwolle) en de tweede in Harderwijk. De paaldanslessen vinden plaats op maandag ochtend + avond, dinsdag avond, woensdag ochtend + avond, donderdag avond en zaterdag ochtend. Welke lessen dat zijn en hoe laat deze plaats vinden is te zien in het lesrooster.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren paaldansen, ongeacht je conditie, maat of leeftijd! 
Meld je nu nog aan voor een proefles door te mailen naar info@dansstudiodiance.nl.

Wat kan je verwachten?

We starten met een goede warming-up op de grond en daarna gaan we de paal in. De les zal bestaan uit een combinatie van draaien, kracht-poses en oefeningen op z’n kop, aangepast op het niveau van de groep. Elke les zal er wel iets nieuws voorbij komen! Aan het einde is er een freestyle moment en cooling down.

Kleding advies: zorg voor sportkleding waar je lekker in kan bewegen en waar jij je goed in voelt. Om zoveel mogelijk grip op de paal te hebben is een korte broek essentieel.  

Upcoming Events:

. Cursus Twerk Harderwijk .
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september
19:45-20:45
Webshop

. Cursus Twerk Wezep.
Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober
18:45-19:45
Webshop

. Aerial Workshopdag .
Zaterdag 8 oktober
11:00-17:00
Locatie Harderwijk
NOG 2 PLEKKEN
Webshop 

-> WEBSHOP <-

 

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook!

Facebook

Nieuws:

. We zijn weer open .
We mogen weer volledig open! Bekijk ons rooster voor alle lessen die we aanbieden
Tot snel in de les!

. Kinder- en tienerlessen .
Bij de Kids Dance Acrobatiek maken de kinderen kennis met alle onderdelen van de dansstudio. Spelenderwijs leren ze trucjes in de aerial hoop & silk (zoals in het circus) en de paal. Een combinatie van dans, luchtacrobatiek en paaldansen.

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit, dit maakt het vooral ook reuze gezellig.

Bekijk het rooster voor de mogelijkheden In Wezep en Harderwijk

. Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad .
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.