Paaldansen

“Toe aan een nieuwe verticale uitdaging?”

 

Paaldansen is DE nieuwe sporttrend van tegenwoordig. Maak kennis met deze verticale uitdaging! Ben jij ook nieuwsgierig hoe het is om een draai aan de paal te maken? Of wil je beter worden en je ontwikkelen in paaldansen en verder komen dan je op dit moment bent? Dan ben je bij Dansstudio Diance bij het juiste adres!

Dansstudio Diance bied wekelijkse paaldanslessen aan! De ideale workout voor lichaam en geest terwijl je plezier beleefd. Paaldansen is een opkomende, unieke en afwisselende sport. Het is een combinatie van dansen, turnen en acrobatiek. Je ontwikkeld kracht, flexibiliteit, elegantie en uithoudingsvermogen. Daarnaast raak je nooit uitgeleerd met paaldansen!

paaldansen Wezep Zwolle

Dansstudio Diance heeft 2 vaste locaties. Onze eerste locatie in Wezep (omgeving Zwolle) en dan de tweede nieuwe locatie in Harderwijk. Wij werken met kleinere groepen waardoor er meer persoonlijke begeleiding mogelijk is. Zo is de kwaliteit van de begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling optimaal. Deze begeleiding gaat op je eigen tempo en hierbij ook op datgene wat jij wilt leren en mogelijk is.

Wekelijkse paaldanslessen vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond. We hebben maximaal twee lessen per avond op verschillende tijden. De exacte tijden met vind je bij het rooster. De dinsdag en donderdag paaldanslessen hebben gecombineerde niveau’s. Andere dagen zijn beginners groepen of beginners 2.

Of je nu net begint of dat je beter wilt worden in paaldansen, je kunt bij Dansstudio Diance terecht want iedereen kan leren paaldansen! Paaldansen is voor jong en oud!

Paaldansen

 

Agenda:


01-09-2017 Seizoensfeest 3 jarig bestaan. Meer informatie volgt nog.

02-09-2017: Start 5 lessen cursussen Aerial silk & Hoop 10:00 Sexy Pole 11:30 *Alle zaterdagen in september

04-09-2017 Start proefmaand lessen paaldansen Maandag avond Wezep 19.30 Harderwijk 20.30 kosten: €20,- p.p

28-10-2017 Workshopdag editie 8 Verschillende workshops aangeboden. Kijk op Facebook voor meer informatie.

Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Aerial Silks / Hoop
Inschrijving is mogelijk voor de 8 lessen cursus Aerial Silks / Hoop! Kosten €95,- Er zijn nog plekken beschikbaar dus geef je nu op via info@dansstudiodiance.nl