Kids & Tieners

KIDS DANCE ACROBATIEK

Een les speciaal voor kinderen van 6-11 jaar.* Spelenderwijs maken ze kennis met alle onderdelen van de dansstudio: luchtacrobatiek in de hoop en silk (zoals in het circus), dans en paalgym. Elke les is weer een nieuwe belevenis met een combinatie van al deze leuke dingen. 


TIENERLES

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit en dit maakt het vooral ook reuze gezellig.
Leeftijd: 12-17 jaar.*


Harderwijk Woensdag 16:45-17:45

Harderwijk Woensdag 17:45-18:45
Wezep Dinsdag 18:00-18:45

TARIEF KIDS

Voor de kinderlessen hebben we een speciale rittenkaart. De kosten voor een rittenkaart van 5 lessen zijn €29.95 en deze lessen zijn 3 maanden geldig. De rittenkaart kan in onze webshop aangeschaft worden, de lessen komen zo op je account te staan in de vorm van credits. Met deze credits kan er in het rooster een plekje worden gereserveerd en zo wordt alles automatisch bijgehouden.

Voor vragen of het aanvragen van een proefles mag je altijd contact opnemen via info@dansstudiodiance.nl, ons contact formulier, of bel 0653985995

 

*Leerling kan in overleg bij een andere leeftijdsgroep geplaatst worden.

Upcoming Events:

. Cursus Twerk Harderwijk .
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september
19:45-20:45
Webshop

. Cursus Twerk Wezep.
Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober
18:45-19:45
Webshop

. Aerial Workshopdag .
Zaterdag 8 oktober
11:00-17:00
Locatie Harderwijk
NOG 2 PLEKKEN
Webshop 

-> WEBSHOP <-

 

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook!

Facebook

Nieuws:

. We zijn weer open .
We mogen weer volledig open! Bekijk ons rooster voor alle lessen die we aanbieden
Tot snel in de les!

. Kinder- en tienerlessen .
Bij de Kids Dance Acrobatiek maken de kinderen kennis met alle onderdelen van de dansstudio. Spelenderwijs leren ze trucjes in de aerial hoop & silk (zoals in het circus) en de paal. Een combinatie van dans, luchtacrobatiek en paaldansen.

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit, dit maakt het vooral ook reuze gezellig.

Bekijk het rooster voor de mogelijkheden In Wezep en Harderwijk

. Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad .
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.