Aerial Silks & Hoop

De aerial lessen bestaan uit twee onderdelen: aerial silk en aerial hoop.

Aerial silk is een vorm van luchtacrobatiek in een speciale doek, namelijk de silk. In de silk worden kunstzinnige, elegante en krachtige bewegingen gecreëerd. Je vliegt door de lucht, klimt, maakt poses, voetknopen, drops en werkt aan je spierontwikkeling en lenigheid als nooit te voren.

Aerial hoop is ook een vorm van luchtacrobatiek maar dan in een hoepel. Krachtige tricks, lenige poses en rollende moves zullen allemaal voorbij komen. Elegant en sierlijk terwijl je ook nog eens je hele lichaam traint.

Aerial lessen worden aangeboden op dinsdag, woensdag en donderdag. De tijden en locatie zijn te vinden in het lesrooster

Voor meer informatie of het aanvragen van een proefles kan je mailen naar info@dansstudiodiance.nl.

Verleg je grenzen door een les aerial silk of hoop bij ons mee te doen en voor je het weet ben je er ondersteboven van!

Wat kan je verwachten?

Na een goede warming-up op de grond, beginnen we met de basisbeginselen in de doeken en hoepel. Vervolgens worden de oefeningen uitgebreid en leer je er elke week weer iets nieuws bij. De les sluiten we af met een freestyle moment en cooling down.

Kleding advies: doordat de silk en hoop flink wat wrijving kunnen opleveren, is het verstandig de juiste kleding te dragen. Lange mouwen en een strakke, lange legging zijn aan te raden.

Upcoming Events:

. Cursus Twerk Harderwijk .
Woensdag 7, 14, 21 en 28 september
19:45-20:45
Webshop

. Cursus Twerk Wezep.
Dinsdag 4, 11, 18, 25 oktober
18:45-19:45
Webshop

. Aerial Workshopdag .
Zaterdag 8 oktober
11:00-17:00
Locatie Harderwijk
NOG 2 PLEKKEN
Webshop 

-> WEBSHOP <-

 

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook!

Facebook

Nieuws:

. We zijn weer open .
We mogen weer volledig open! Bekijk ons rooster voor alle lessen die we aanbieden
Tot snel in de les!

. Kinder- en tienerlessen .
Bij de Kids Dance Acrobatiek maken de kinderen kennis met alle onderdelen van de dansstudio. Spelenderwijs leren ze trucjes in de aerial hoop & silk (zoals in het circus) en de paal. Een combinatie van dans, luchtacrobatiek en paaldansen.

De Tienerles is een mix tussen aerial hoop & silk en paaldansen. Je mag beiden proberen, maar uiteraard ook kiezen voor één van de twee. Het fijne aan deze les is dat je lekker met leeftijdsgenoten zit, dit maakt het vooral ook reuze gezellig.

Bekijk het rooster voor de mogelijkheden In Wezep en Harderwijk

. Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad .
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.