Aerial Silks & Hoop

 

Aerial silks is een vorm van luchtacrobatiek in een speciale doek namelijk de silk. In de silk worden kunstzinnige, elegante en krachtige bewegingen gecreëerd. Je vliegt door de lucht, klimt,  maakt poses, voetknopen, drops en werkt aan je spierontwikkeling en lenigheid als nooit te voren. Verleg je grenzen door deze oefeningen en combinaties uit te voeren!!

Er zijn verschillende les momenten en mogelijkheden. De les beginnen we met een stevige warming up op de grond. Dan werken we aan de basisbeginselen in de doeken, welke we steeds meer gaan uitbreiden. Elke les sluiten we af met een freestyle moment en een cooling down.

Aerial hoop

De cursus  vindt plaats op  donderdag 19.00 en dinsdag 18.45 bij Dansstudio Diance Locatie Wezep.  De lessen kunnen gereserveerd worden naar beschikbaarheid.

Voor meer informatie of opgeven mail naar info@dansstudiodiance.nl.

Kleding advies: doordat aerial silks en aerial hoop flink wat wrijving kan opleveren tussen silk en huid, is het verstandig de juiste kleding te dragen. Lange mouwen en een strakke, lange legging zijn geschikt.

aerial silk bewerkt

Agenda:


Kerstvakantie rooster:
28-12-2018 19:30-21:30
Paaldansles Locatie Wezep
2-1-2019 19:30-21:00
Paaldansles Locatie Harderwijk
3-1-2019 19:00-20:00
Aerial Combi Locatie Wezep
3-1-2019 20:00-21:30
Paaldansles Locatie Wezep


08-01-2019 Gratis proefles paaldansen voor beginners!
Dinsdag 8 januari 19.30 locatie Harderwijk.
Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl


Volg ons op Facebook!

facebook

Nieuws:

Workshopdag editie 10!
Verschillende workshops zullen er worden aangeboden. Verwacht februari 2019. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie.

Kids Dance Acrobatiek Kinderfeestjes
Vanaf heden zijn er nu ook kinderfeestjes Kids Dance Acrobatiek mogelijk bij Dansstudio Diance. Kids Dance Acrobatiek is een mix van dansen, acrobatiek, paalgym, aerial hoop en aerial silk. Deze zullen allemaal om de beurt aan bod komen, Succes gegarandeerd! Voor meer informatie kijk bij Kids kinderfeestjes Klik hier

Paaldansworkshop Zwolle en Lelystad
Het is nu ook mogelijk om bij Dansstudio Diance een paaldansworkshop te boeken als vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje of bedrijfsuitje op onze nieuwe locatie mogelijkheid in Zwolle en Lelystad.

Tweede Locatie Dansstudio Diance
Wekelijkse paaldans lessen in Harderwijk! Ook een proefles meedoen? Opgeven kan via info@dansstudiodiance.nl